Nästa sista dagen

30:e December idag, näst sista dagen på 2009 och vad händer imon DÅ det ÄR sista dagen på 2009??

Det är fortfarande olöst, vilket är lite stressande.. Men NÅGOT jag vet är att den kommer tillbringas med Nono iallafall:) Men vi har något på G nu iaf, så håller tummarna att det blir det.. För annars är vi dödsdömda känns det som:(

Har inte hänt så, mycket sedan sist heller. Har spenderat ett par dagar hemma hos stefan, byggt "kojja" och haft "How I met your mother" maraton:) Det har var mycket trevligt:)

Idag har jag spenderat dagen i Kstad med lite shopping, med en inkommande kusin efter ett par timmar:P Blev lite smått och gått, men inte rikigt det jag hade tänkt mig dock. De hade inte allt som jag villa ha:(  SUCK suck suck:(
Jag som var på värsta shoppinghumöret:/  Får nog ta en dag ner till mitt kära Malmö:D Där vi har alla underbara butiker som bla. divdedH&M och Monki. Kommer bilder sen:)

Svar till Marie: Jag åkte med Scandinaviska institutet / Au Pair in America:)

Hoppas massa på imorgon..


See Ya !!

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

Hiya Barbie. Hi Kent. You wanna go for a ride? Sure ken! Jump in!

Jahopp, vad finns nu att skriva om när jag inte är i USA längre??:/  Mitt nya tråkiga liv här? Ne det får fan inte bli tråkigt. Får sätta mig och komma på en ny plan får jag göra:)  Jag hoppars att jag kommer på något bara:)
Leta reda på ett jobb, jobba lite och sen ut och resa, då? Eller ska jag ta mina sparpengar och backpacka nu?? känne dock att jag behöver lite mer pengar innan jag kan resa igen. eller ska jag leta upp något att plugga i USA? Så att jag kan åka dit igen? Ja massa tankar springer runt i huvudet nu iaf. Men jag vill iaf vara hemma lite och träffa alla mina underbara vänner och hänga med dem:)Har saknar dem grymt mycket, Ida kommer ju också snart hem från Usa:)

-----------------------------

Idag har jag bara varit känns det som, eller nä igår var jag bara. Gah trött som ett jäkla as var jag iaf, och likadant idag. Låg på soffan och sen kollade jag mobilen, och sen hände det något:O Lånade bilen av mormor ja min funkar ju inte som jag vill:/ och sen körde jag till Stefan! Japp, så blev det. Blev lite film och popcorn där:) Jag får väl säga att jag var faktiskt lite nervös i början pga allt men att jag gillade det.

Är väl snart läggdax här, om jag inte ska sova bort hela dagen imon också. Vill bara sova.  Ska iaf träffa Bäcca en runda :)

See ya !

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

Home sweet home

Ojojoj, Nu sitte jag i SVERIGE, och det är äckelväder hemma:( Lotta kom och hämtade mig på julaftonmorgon, och då började min resa. Satte min på bussen till Newark, och kom fram vid 10.30. Väntade på att Elin skulle komma:) så utan hennes nummer och bara min svenska mobil så fick jag så snällt bara vänta pch hoppas att hon hittade mig^^ Men halv 12 så kom hon:D ohh vad jag kommer sakna dig Elin. Jag kommer sakna alla mina nya vnner i USA.. Blev en sväng på Starbucks, sen checkade vi in mina väskor, de vägde 19.6 och 20.4 kg^^. Senare så blev vi smällfeta av MD's stora 10bitar naggets meny^^ fy jäkla var stor den menyn var. Den var ju fasen lika stor som vår plusmeny:S

Hennes familj skulle ju komma så vi stod och väntade på dem, men sen gick jag till gaten. Så tycker det var en mysig julafton spenderad på flygplatsen med Elin^^ En jul jag inte kommer glömma ^^
Det var lite kul, en av snubbarna i säkerhetskontrollen, kollade till på min pass, så frågade om han också ville kolla på det, så sa han bara- nejnej, undrade bara var du är ifrån.
Så svarade- sverige, och då sa han någon liten fras på svenska och då jag sen gick så sa han- Hej då!
HAHa. Flyget gick iallafall 18,50 alltså 00,50 här .Så la mig för att sova med en gång, så att jag lättare skulle komma in i Sverigetiden igen. - 06,00 så vaknade jag upp igen, efter att halvsovigt hela natten, för att det var tid för frukost då.

Vet ni vad vi fick?:O en KANELBULLE! lägg av alltså, trodde jag skulle trilla av flygstolen, kunde det iallafall inte varit en vanlig fralla?!

Landade i London 06,45 och hade nu ca 3 timmar att tillbringa där:( Hörde en hel del svenska där! Och flyget hem 09,35 så var det massa svenska på planet. 12,15 landade jag i Köpenhamn och 13,16 tog jag tåget till Osby. SÅ nu jag back in Sweden again. Men jag hade mer än gärna åkt tillbaka , även fast att det är skönt att träffa alla här hemma. Det känns som om jag levt i en bubbla i 3 månader. och ni ska veta hur glad ajg belv att träffa er igen:D Jag fattar fortfarande inte att jag är hemma.

Ringde till mormor, och överraskade henne^^ hehe som jag uppfattade, blev glad att jag kommit hem, så hon kom en runda:)  Sen vad det dax att åka till Nono för att färga håret på henne , fixa oss och sen kom Bäcca, Sen blev det lite dricka och wii-spelande och sen blev det Granada:D

Japp ni hörde mig, hann  inte mer än hem sen blev det party:D men jag hade megakul. Träffade på en massa som blev paffa över att se mig hemm igen^^ Så det var kul:)

Idag känns det som om jag mest bara sovit bort dagen, men skulle hämta bilen hemma hos Nono i eftermiddags. och vet ni vad. Då startar inte biljävlen:@ fan var arg jag är, så jälva arg och irriterad är jag. Vet intwe alls vad det är för fel på det, men det går inte slå av motolåset på den:S Så nu vet jag inte riktig hur allt ska gå, behöver min bli..
men blir tidig säng gång idag. skulle kunna somna NU om jag vill..

Men jag är BACK home in Sweden nu alltså!  så nu ska jag bara komma på vad jag ska göra.

kommer bilder sen då jag pallar^^

See ya !

Kram // Zarah
Allmänt | | En kommentar |
Upp