Första Advent!

Orkar inte skriva så gör det imon. Men än är det några minuter kvar på första advent här i USA och den 1:a December hemma :O Det är redan December hemma:O och ja här om några min.  Tänk vad tiden har gått snabbt November är redan över:O vart tog den månaden vägen?? den bara skichade förbi, utan att jag märkte något:O och jag måste snart börja tänka på julklappar:S Brukar ju tycka att November är sååååååå lång alltså, men det har nog med att  göra att vi inte har Sveriges vinterväder, här.
Solen sken och det var nog en 15 grader ute:D Dagen spenderades med Lotta i New York. Med lite olika festligheter, berättar imon, sängen kallar;)
Natti på er!

See ya!

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

Blondie

Hej på er!

Nästan precis kommit innan för dörren nu ikväll. Kl är snart 24.00 och det är nanedax för mig, upp och jobba imon 9-17..

Idag har jag iaf jobbat 7.30-15.30, och det gick bra! Konstigt nog inga större ansträngningar inte. Anna kom då jag slutade jobba, och vi begav oss till Sally beauty store, för inköp av ny färg. Och då jag står där ock kollar ser jag att de har en "sale" på en av Wellas blekningar så raffade åt mig en burk och en flaska väte, så nu har ajg nog för ett par blekningar framöver^^ Anna blev allt lite såld på butiken då de har massa skönhetsprodukter. Hon bara älskar naglar ju^^
Iaf kom vi hem och vi satte igång nästan med en gång, efter att hon myst klart med Alex (katten). Tog ett tag att göra det, och ja guuuuud alltså^^ haah, hon blev helt gyllendeblond.
Och Hon ville ha slingorna ÄNNU närmre varanda:S
TÄNK om jag hade gjort som hon sa:O För visste ju inte hur hon brukade ha det, hon sa att hon ha varit blond innan, så tänkte då vet hon väl hur det brukar vara^^ Men nej, lyssna aldrig på en tyska;)
Tur att jag inte lyssnade, ^^ Men ja, snacka om förrändring, blev ändå nästan helfärgat iallafall.
men gud vad vi skrattade alltså, mitt hår var så vit som toalettdörren och hennes gyllendeblond som väggen^^
Saknar faktiskt att stå där i salongen och ta hand om mina kunder. Kliar lite i mina fingrar.

FAN kom på nu att vi glömde ju ta kort på det:O Tur hon kommer imon, för då ska hon göra mina naglar:D

Men jag tycker att färgen blev fin, hon är inte alls ful i det. OCH jag har redan vant mig vid det^^
Men vi ska göra några ljusbruna slingor i det iaf, fast att hon gillar färgen.

Åkte till Applebee's och mötte upp Julie och Mali, för lite käk, sen kom ngr till och det var dax för bio, men jag och Anna skippade den, för de bara rusade in och tog första bästa film som gick så innan man visste ordet av det, så hade redan första personen köpt biljett:S
Gick till Starbuck's och tog en chilatte i stället. Var endå inte riktigt in mood för att glo en film, och inte då jag inte vet vad den handlar om ens. Vill gärna ha lite background först.

Skippar NY imorgonkväll med:/ Åker dit med Lotta på söndag, inte in the mood för en partykväll heller imon:S Vet inte riktigt vad det är med mig:( Hade egentligen behövt en ren fartfylld parykväll alltså:S

Ne som sagt sängen kallade sa jag.

See ya!!

Kram // Zarah

Allmänt | | En kommentar |

Thanksgiving!

Japp, då var det Thanksgiving idag. Har varit matlagning i huset hela dagen känns det som^^..Det har lagats kalkon, stuffing, potatismos, chestnuts(kastanjer)och lite annat smått och gått. Jag visste inte att man kunde äta dem innan jag kom hit^^
Jobbade i förmiddags,och strax efter midda kom min hostpappas föräldrar. Blev att upp på rummet för att göra mig lite iordning iaf och sen ner för att vara social:)

Men käkade runt 16.30 tiden, då kalkonen var klar och färdigskivad. Den var ju inte liten om man säger, den vägde nog en 10 kilo och tänk då de som väger 15 :O OH my God säger jag ..
Maten var god, men åt inte så mycket. Konstigt nog var jag inte jättehungrig. Konstigt då jag verkligen har sett fram emot denna högtid, då man samlas hela familjen och äter MÄNGDER!
Men jag får nog lov att säga att jag är lite besviken på den:(
Men det har kanske med att göra att det bara var familjen och inte jätteorganiserat:/ Visste inte hur vi skulle sitta ingen duktning elr ngt:( Då vi väl åt så kändes det nästan som en helt vanlig middag.:(och farföräldrarna åkte hem en stund efter pajen ca 18.30.Ni förstår man måste äte pumkinpaj med grädda också^^ Hoppade dock den:P

Strax efter 20.00 körde jag iaf hem till Anna, där det var rena brakfesten. Hela släkten var verkligen där och det var mängder med olika efterrätter,som de försökte få ner i mig. Men tyvärr så var jag inte hungrig då heller:( Annars hade jag ju gärna smakat lite av de där smarriga sakerna som låg där(A) Kan säga att det kändes som värsta Thanksgivingen, så som jag hade förreställt mig den^^ Massa mat massa människor mängder med skratt. Men hon var så trött på den^^Så blev att köra en runda till Newtown så satt vi där i bilen och bara pratade istället..

Och imon är det blackfriday, vilket betyder att nästan alla americaner är ute på rea rea rea. Affärerna öppnar runt 05.00 på morognen, och har mängder med rabatter och erbjudanden och det är långa köer. Hade också gärna gjort det eftersom jag är här och vill uppleva så mycket som möjligt.
Men sängen kallar och ska upp och jobba imon:/ så blir ingen blackfriday för mig inte.

See ya .

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |
Upp