Lämnar Sverige

Japp, nu lämnar jag Sverige... Om mindre än 1 timme kommer Mormor och så ska vi lasta in mina väskor i bilen och köra ner till stationen, för att sedan bege oss mot Kastrup, Köpenhamn:) ja lilla mormor ville följa med ner ;D
usch allt känns så overkligt, att lämna allihopa här hemma och Sverige i 13 månader. förstår verkligen Ida då hon sa att hon blivit lite hemkär... har nog fasen blivit det, man får upp ögonen hur mycket man uppskattar och tycker om personerna som är i ens liv. tänk man ska leva utan dem i 13 månader nu:O

men som mormor sa igår, det är bara att bita ihop i de svårar stunderna för där borta kommer jag att ligga under men när jag kommer hem ligger jag överst:) och med en mycket stor erfarenhet hoppa jag på.. hoppas verkligen att allt blir bra :)

ne få nog ta ock käka lite frulle, elr om jag ska bre och ta med mig på tåget.  väskorna står iaf klara ute i hallen och väntar på MIG.. ska inte ner och rota idem idag iaf, nu får det vara så som det är, har jag glömt något så har jag ! vet iaf att min telefonsladd till datorn hittar jag ej, så den blir hemma. men tror fakiskt att jag har fått med mig allt..

undrar lite hur vädre är när jag kommer fram, vet iaf att det är sensommar^^ sitter i mjuka kläder iaf:D

Framme i Ny 19.45 alltså 01,45 inatt:)
uppdaterar så fort jag kan sen :)

kommer verkligen att sakna er allihopa här hemma och tack för veckan:)

see ya

Kram // Zarah

Allmänt | |
#1 - - Leia:

Hej hej!



Är allt bra? =)

#2 - - Maja:

#3 - - Maja:

Hej, Tös!



Jag hittade dig till sist, men fick googla mig fram. Visste inte att det var ett litet "s" i slutet på ditt namn. Det var därför jag hela tiden hamnade fel.



Hoppas att du anlände till din familj i god ordning och att acklimatiseringen går bra. Det är mycket att vänja sig vid. Bara du har hamnat hos trevliga människor, så.



På onsdag ska jag ta med farmor till Vinslövs bibliotek för att plocka ner min utställning med graverade glas. Hon behöver ut och åka litegrann.



Utställningen har stått där hela september och jag hoppas att jag har gett besökarna lite idéer om vad de kan hitta på att ge någon speciell person på en högtidsdag. Varje glas blir ju unikt när jag haft det i nyporna! :D



Ha det bra! Rolf hälsar också till dig.

Kram

Maja

#4 - - Ida:

Ja, hemmakär kan du nog räkna med att bli! Fy vad jag saknar Osby. :(



Jag tänkte såhär angående packningen: De alla viktigaste grejerna som pass och sånt går knappt att glömma eftersom man kontrollkollar 9 gånger i timmen, och det som man glömde var tydligen inte så viktigt, för hade det varit viktigt hade man kontrollkollat och inte glömt det. :)



Som vädret har varit de senaste dagarna kan du gå ut utan jacka kl. 20.00 på kvällen. :) Välkommen till Amerikatt!

#5 - - Din lillasyster <3:

Jag kommer sakna dej så enormt mycket.

Kommer tänka på dej varenda dag,

Lillasyster älskar sin Bigsister <3

#6 - - Jane Persson:

Vi kommer att sakna dig med, det är lång tid 13 mån, men det kommer förhoppningsvis att gå fort bara vi pratar mycket i mellan. Glöm ej bort dina så som så gärna vill höra av dig via kort och brev

Vi är stolta över dig ocg du har rätt att vi får en större och erfaren tjeje då du kommer hem.

Saknar dig och längtar redan efter dig

Massvis med mammakramar.

Upp