Glad Valborg.

oh titta!! Jag hinner slänga iväg ett inlägg innan jag sticker iväg för dagen. Sitter här helt färdig och väntar bara på att min kära vän Minna ska komma och hämta upp mig. Sen bär vår färd av mot Växjö min gamla kära studentstad.

Jag har för övrigt sökt mitt sista jobb som arbetslös för denna gången. GÖTT! även om jag inte kommer ha det bästa jobbet så är jag inte arbetslös och kan ju faktiskt söka undet tiden!!

ne nu hoppas jag på en bra dag i Växjö. Kanske hittar man något fint :) Hoppas även på att vädret blir bättre. Det är så mulet ute:(


Till sista återstår bara hur valborg kommer sluta. Men jag önskar alla en GLAD VALBORG!

See ya

kram // Zarah

Allmänt | | Kommentera |

pannkaka?

Fan också.! Verkar som valborg blir rena pannkakan:( Trodde det var planerat men nehe, inte nu längre tydligen.  Klart jag kan vara spontan men jag vill också veta hur jag kommer hem mitt i natten sen efteråt. Men det verkar inte som det kan gå ihop på det viset. 
Jag tänker inte köra that's it, alltid jag som får göra det i vanliga fall ju. Någon annan kan ju ställa upp och göra det, eller så kan de andra se till att skaffa ett sig ett varsit körkort. Denna gången vill jag ha kul, men verkar inte som om det blir så. Bara så less på detta nu.

Ska sova nu och ladda nya på kroppen med nya krafter.

See ya Bitches!

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

Action please.

Varit en OK dag idag! inte hänt så värst mycket, bara glott tv typ och sökt 1 jobb:S Ska iaf söka mitt sista jobb imorgon innan jag börjar på transcom på måndag. Som jag för övrigt är livrädd för. Vet inte hur jag ska klara det och hur ska jag klara sommaren? Hur ska jag göra när jag ska på andra intervjuer?:O Tänker ju söka jobb under tiden ju. Har ju en den 12:e som jag ska på. usch hatar detta med att de är så hårda på ledighet..

Följde med Minna till tatueraren i förmiddags också förresten) Hon skulle ha en ny på foten och den blev mycket fin:) Det var nog det roligaste som hände idag.

Annars är jag så trött att jag skulle nog kunna somna, så uttråkad är jag. I need some action. Det blir det ju dock från måndag. Så kanske ska njuta extra av mina sista dagar som arbetslös?

Ne men Valborg imorgon som sagt. Allt är väl inte riktigt bokat och klart så får nog slå baby en ping senare.

FAn hatar denna datorn. måste ha en ny, denna cpar ut snart alltså:S

ja iallafall så blir det nog inte så mycket bloggande nu på ett par dagar. om jag inte slänger iväg ett inlägg imogron. Ska till Växjö under dagen med Minna :) Se om man  kan hittar något trevligt :D och sen blir det hem till baby efter det och fira valborg som sagt:)

see ya!

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |
Upp