wonderful

Trött.

var en hård jobb vecka förra veckan. tog musten av mig kändes det som. trött på allt och alla så att jag kunde käka kändes det som and at the same time I was so bored. fredagen blev det Bio med Minna och Sara:) Inception ! bra movie men var tvungen att  vara skärpt hela tiden. Lördagen blev det ut en powerwalk ut till Filippos med Minna och lite små guldkorn hittade jag ^^sen det var dax att powerwalka hem igen. sen blev det fruskost tvslappande och solande innan jag i impuls åkte med med kusin Elin och hennes 2 polare ner till Malmöcity för en runda på malmöfestivalen. fuck missade Maskinen. suck, såg familjen och missade shout out louds. FAN!

blev häng på torget med 3 danskar och mat ist. trevligt ja, men fan ville sett shout out louds. menmen. blev sista tåget hem och försöka sova länge på söndagen innan det kl 17.003 bar iväg ner till malmö igen. men denna kvällen skulle jag få avnjua Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Love too them I say! underbart är ordet, tidlöst, kärlek.   namne it. fuckingwonderful ! gör inget att jag kom hem 00.30 och skulle upp och jobba som igår. tur det bara var 5 timmar för fy vad trött jag var sen på kvällen då kom tröttheten. Åkte till Sösdala efter jobbet för att klippa en vän till mig:) alltid lika trevligt. och riktigt snygg blev hon!;)
annars var det bara en lång dag på jobbet idag och en massa jobbsökande av kvällen. För fredagen den 3 september am I free like a bird, ! Kommer nog bilder på mina inköpta plagg och bilder från malmö lite senare.

See ya

kram// Zarah

Allmänt | | Kommentera |

totally in love

cirkusen igår var OK. den var söt^^

Har invigt my new shoes and God I love them :D totally perfect are they:D misstänker att de blir de nya favoritskorna . eftersom de är så perfekta. och imon är det redan fredag också, vet inte alls var denna veckan har tagit vägen. vet någon ?

helgen är inte riktigt planerad förutom Melissa Horn och Lasse på Söndagkväll i Malmö:D Nice ska det blir. Hoppas på bra väder. Så nu håller vi tummarna:) så blir en fel lyssnade på dem här nu innan :D ladda inför alla låtar:P

i vekcan har jag fått reda på att min farbror har bytt till min farmors flickefternamn. Så det fick mig att fungera på nytt efternamn själv. även om jag "gillar" mitt så hade det varit roligare att ha ett "eget", hitta på ett eget och sen göra så att ingen får heta samma^^ men det  kostar hörde jag:P

ne om man ska kolla lite tv ikväll kanske?

see ya

kram// Zarah
Allmänt | | Kommentera |

Cirkus

ja med tanke på vår gratisbiljetter till cirkusen tänkte jag haka på. Gratis är ju som sagt gott;)
minns inte sist j ag var på cirkus.måste varit så där härligt lite sist alltså, ne men minnst 10 årsen eller något är det nog. tycker ju inte att den som är på Ölands Djurpark räknas för den var jag på förra året.

Detta är dock bara en lite familjecirkus tydlien, synd att de inte har elefanter och sånt roligt.. . Men mysigt ska det bli:D I'm not complaning.
så om några minuter bär deet av över backen ca 40 meter så står vi i kö för att få bra platser:)

see ya

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |
Upp