Spöken.

Tror bannimej att det spökar i huset:O Ja faktiskt^^.. Mitt trådlösa internet slutade funka för ett tagsen, då vi flyttade på routern.. Helkonstigt tycker jag :S
SÅ har suttit med den dumma sladden nu. Men tänke,-" fan jag måste ha musik på rummet då jag städar", så tog ur sladden och allt loggades ju så klart ut, vilket jag redan visste skulle göra. Efter som inte det trådllösa har funkar. Så gick in på rummet med datorn, och skulle bara göra något i köket och då jag kommer tillbaka , så var allt inloggat:O och jag hade INTE rört datorn..
hmm kontisgt värre. Men överlycklig blev ju jag :D Så jag kunde fortsätta lyssna på mitt spotify istället för den andra musiken jag hade på datorn :P

Ne nu ska jag snart käka. Mamma lagar någon thiwook med kyckling:D Mums. Sen ska jag bege mig till Bäcca så fort jag käkat:)

För är klar med städingen nu:D Och bannimej, jag fick bort en resväska:D så nu har jag bara den med kläder kvar:P
Men mammas komenter- HAha du skulle nog behövt  ha en separat gaderob för alla dina skor!

Vad ska jag säga? I just love them:D 
Detta är då är inte alla, utan har säkert ca 10 par hemma hos mormor med kanske^^ MEN det är ju inte så att jag har 100 par. men hade gärna velat:PNU kallade mamma att maten var kvar :)

See ya !

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |
Upp