the week-end

YES! nu är jag myndig i USA också. Men nu är jag ju inte där.

Iaf så fyllde jag ju osm sagt år igår:P oj vad gammal jag börjar bli... ^^ ne men helgen har varit bra:) åkte som sagt hem till stefan direkt efter jobbet. Ohh vi hade hela rummet själva, helt själva.. Första gången vi var själva på typ 4 veckor? Annars är ju jocke hos oss.. men det var härligt att få lite ensam tid.
Lördagen följde jag med Stefan ut på jobbet:) ja det var rätt trevligt, hjäpte honom lite och så solade jag då solen smög fram.

Sen blev det en film innan det var dax att dra på sig klänning och klackarna och bege oss mot stan.  Dock med strul precis innan vi skulle köra. Blir jävligt irriterad på sådant kan jag säga. Vet man om en sak och lovar att passa de så ska man hålla det också!! Iaf så kom vi iväg försent bordet var bokat 19.30. Hade bokad på Infinity för att fira mig :) vi pakerar precis på sekunden :)


Jag,Stefan,Kenni, Minna, Elin och Ida blev det till en början, tills jocke kom allmänt för sent:S kan säga att alla kollade på oss då vi kom där gåendes, Precis som Sex and the City ungefär:P härlig känsla. Iaf så blir det riktigt god mat fina presenter och underbart sällskap. Efter ett par timmar där drog vi vidare mot Qbar.Inte så illa det heller förutom att vi var tvugna att köra hem tidigt:/

Så jag tackar mina underbara vänner som ville följa med :)

Söndagen då jag verkligen fyllde år blev lite seg dock. Körde hem och Christopher kom ner från Norrköping:O
galen snubbe att köra den sträckan. han och hans bror stannade i ca 4 timmar innan de körde hem sen vi 00.00^^ även mina syskon kom och firade mig:D

men nu är jag allmänt trött ska snart hoppa i sängen och sova.  var en runda hos farmor och mormor har med varit här idag:) så blev lite firande idag också:)  bilder kommer nog senare då jag palla;)

see ya

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

Im a bad ass

förlåt förlåt förlåt. Vet jag har varit usel på detta nu i en veckas tid. MEN jobbet tar all tiden känns det som. När jag kommer hem runt 18 är jag så trött att jag orkar fan inte lyfta ett finger knappt. Har varit duktig och tagit mig i kragen och gått hem till farmor  förra veckan och åkte till min kusin igår en runda eftersom det var fint väder. Men det är dels tråkigt väder ute eller har varit iaf. Idag har ju solen lyst lite iaf:) härligt. Längtar tills sommaren kommer igång på riktigt.

Iaf så fick jag en sådan bloggkick precis så var bara tvungen att skriva:) Fyller som sagt på år på söndag. wiihoo:D
fan tiden har gått så fort, fatta att jag varit hemma i 6MÅNDER snart. sjukt, jag skulle ha varit i 9:e månaden i usa egentligen. sick sick sick..

Iaf så har jag bokat bord på Infinity på Lördagkväll för mig och ngr polare, ska bli trevligt:D ser fram emot det:)
Sen är det fredag imon igen, vilket betyder att denna arbets veckan snart är över.. GYTT!!

Sen har jag ju gjort en annan sak med ju. Men det får vänta;)

see ya

kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

heaven or hell

Blev att stanna hemma idag också. Mådde inte toppen imorse heller. Huvudvärk kommer smygandes med jämna mellanrum och ont gör det i ngr min. Hoppas bara det inte kommer tillbaka nu. Så det har blivit att slappa framför Tv nästan hela dagen. Har även fått ett svar från McD nu nästan precis.

Paff blev jag. Trodde det var helt kört ju. Med tanke på att det är närmare 2 månader sen jag var på min personliga intervju, men det är det inte:O
Blir inget nu i juni månad eller juli antar jag, men  vi är 8 kandidater kvar som han håller i fram mot hösten eftersom vi är intressanta kaditater meddelade han..  Intressant, intressant. Sen har jag även sökt 2 frisör jobb som kommit upp på marknaden. Hoppas hoppas hoppas på det i Hässleholm. Det hade passat perfekt!!

måste boka klipp och färgtid snart också...

 

See ya

 

Kram // Zarah

Allmänt | | Kommentera |
Upp