Andas?

har legat och glott runder på nätet. Kollade in lite skor på Nely.se. mumms där fanns några hetingar:)
Förövrigt så har hela näsan täpp igen på mig nu. Inget vidare kul alls:/ asjobbigt är det ju och det mattar ut en totalt. Känner inte för att vara förkyld nu. Det blir iallafall att gå till apoteket imorgon om jag vill kunna andas normalt. Ska se om jag kanske kan hitta min renesänssdroppar eller vad det heter också. Möjigt att jag tod de med mig hem igen från USA. Vi kan ju hoppas.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig.  Eller jag ska bara ta av mig kläderna och krypa under täcket. För i sängen halv ligger jag redan i:P  Är trött i huvud, kropp och hoppas på att jag kan sova lite nu.

See ya !

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

rent?

Ja dagen flyter på som vanligt. Jag stannade till hemma hos Micke och Dina en runda på hemvägen. :) Blev lite Fika och massa prat är :) fika och fika, okej frukost för min del(A) Nu får ni inte glömma nutellan på pannkakorna nästa gång ni gör det ;) och jag lovar jag kommer :D haha ..

Ja men så fort jag kom hem, blev det att sätta igång på rummet. Det var bara att dra fram dammsugaren, även om jag gärna hade haft en pro-aqua istället :P Fy vad grusigt det var på rummet.
SÅ tänker man: VART kommer allt ifrån?

Ja det ska jag berätta, nu när jag vet;) Dammsugaren tar inte upp allt och vissa partiklar går rakt igenom filterna och rakt ut på golvet igen. Där har vi svaret varför det fortfarande känns grusigt ibland då man dammsugat och det fortfarande kommer grus då man torkar golvet. Här har vi svartet till varför man ska införskaffa en pro-aqua.
Då slipper man allt det.
Tänk vad jag lärde mig en under dessa dagarna som pro-aqua säljare som jag inte visste innan.
Kan meddela alla ni som är måna om miljön där ute, Innomhusmiljön är 5 gånger värre än där ute. Det ni. Införskaffa en pro-aqua om ni vill få bort alla partikla, bakterier och sånt som flyger rund där inne och få en bättre miljö där inne;) Annars sätter det sig i våra lugnor och sitter kvar där tills vi dör!


Ajja min rum är så rent det går att få det utan en pro-aqua. Men jag ska nog införskaffa mig en sådan sen då jag har ett jobb, stadig ekonomi och ett eget place.
Ne nu väntar ajg bara på att få stoppa lite mat i magen min för att sedan bege mig hem till Farmor en runda och sen hem till Ida för lite tjejsnack;)

See ya

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

tråkigt med skönt!

Godmorgon på er.! Blev en lång och intensiv dag igår, så pallade inte skriva. Gick upp tidigt igår för att vara på AF 9,15. Men kände mig inte alls kry, hade sovit dåligt, ont i magen, frös och halsont och täppt i näsan.Inget kul alls. Så det blev att ställa sig i en varm dusch. Köra min söta små påskakärringar till dagis, innan mit möte. Det var bara att käpa på, men det gick bra. Allt lossnade lite och lite under tiden. Och ja tycker att mötet gick väldigt bra:) får jag inget jobb innan den 12 april går jag ut i praktik, får ett par tusenlappar i månaden iaf och en jobbcoach.

Köpte med mig några frallor hem för frukost. Sen blev det att köra raka vägen ner till Malmö för att lämna tillbaka min pro-aqua. Tråkigt men skönt, körde genom malmö och tänkte gå upp till model lab för att visa mig, men hade inte pengar på mig till pakeringsplats. Så det blev en runda inom staffanstorp till Nono och hennes mormor:) Men vips som haver så sitter jag och Nono i bilen igen in mot Malmö. VI kör i stort sett genom HELA Malmö, lite fel pga, ombyggnad. Fick taf på världens pästa pakering på Stortorget.
kan säga att jag klarar nog av att köra i Malmö nu, det var inte så farligt som jag trodde.

Blev att jag ringde min nästkusin som varit där och fråga var det låg, för hittade inte det. Vi ringde på och fick komma upp. Tycker att allt gick väldigt bra, dock viste han inte varför de hade ringt mig eftersom jag inte är utbildad diplomatisk make-up artist. Men han sa att han sökte e receptionist, och bad mig slänga iväg ett mail så fort jag kom hem:) Han såg rätt uppgiven ut, för han hade inte hittat någon. Så vi håller tummarna för det !!:D Sen blev deet hem till Staffanstorp igen, och vid 18,00 snåret begav jag mig hem mot Sösdala och slängde iväg ett mail.


Så nu sitter jag spänd som en anka och väntar på att få ett mail tillbaka :D Även min jobbcoach ringde mig nu i morse. Hon verkar väldigt trevlig:)

Sen hoppas jag och ber att min täppna näsa ska försvinna och min hals ska bli kry igen.

See ya!

kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |
Upp