Helgen

ojj var ska jag börja??? Det var en kall helg som F*N. Usch alltså:S Vaknade upp seg som fan i torsdags, och hade feber och grejer på jobbet. Inget trevligt alls, men det blev att trycka i sig ett par ipren, köpa nässpray på vägen och sen bara köra. Ida kom in och så kollade vi på Johnossi, Fibes Oh, Fibes och Thåström. riktigt bra var dem, och frös som en rakad katt alltså. Efter att ha halvsovit  och nästan frösigt ihjäl den natten så satte jag mig i bilen tillbaka till jobbet på fredagmorgon. Klarade mig igenom den bättre än förväntat. och tror jag överraskade de andra också med det^^.
Och precis då jag ska sticka får jag en kund i telefon.

Men Sen blev det ilfart ner till Hässleholm för att fortsätta. Det blev kapten Röd,  Bob hund, the Hives och Teddybears, innan natten var kommen och dagen var över. Än en gång var det kallt och regnigt, och det åskade t.om på natten, men frös inte lika mkt. (Y) Lördagen blev det ner till stan för mer öl och hem för en dusch och lämna en del av packningen för att sen in igen och fortsätta. Dock spelade det inte så bra band på dagen, blev en runda upp för att kolla mustach för att sedan ner i tältet där vi satt då vi inte var på festivalsområdet. Senare på kvällen blev det, maskinen, mew, röyksopp.

Kan säga att det var inte den bästa Siesta jag varit på dock. Säger jävla pissväder. hade det bara varit bättre väder hade allt varit bättre men så var inte fallet.

Men att packa tältet, köra inom McD och käka frulle för att sedan lägga sig i soffan till film och somna hemma hos baby.

Nu har jag packat upp allt, städat och ska bara börja tvätta med så är jag nog en riktig askungen:)

Först ska jag bara sitta barnvakt så bilder kommer inom kort.

See ya..

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

packa pappas ...

.....kappsäck.

Ja det har nog kvällen bestått av, massa förberedningar inför morgondagen:D  Nu sitter jag och väntar på att mitt coola nagellack ska torka, så att jag kan fortsätta.
Det är i morgon det smäller,Siesta here I come. Dock behöver jag jobba till 17.00 ist för 16.30. Känns lite suck, med tanke på att hela gänget redan är på plats och fått ledigt för detta. Så det blir racerfart ner till hslm sen efter jobbet.

Vid 19.20 körde jag till Mormor för att hämta min Siestajack;) så snart är allt packat och klart, bara lite småsaker som ska ner men behöver det i morgonbitt också:)

Annars har dagen förövrigt gått bra, vi ska även sitta på telefon både imorgon och på fredag. Känner ju att jag kommer ju vara lagom död på fredag alltså . Men det är bara bita ihop och se fram emot fredagkväll då:P

Blev systemet med en gång efter jobbet så att min alkohol är nu avbockad, bilen är matad med bensin så att den mår bra också och min packning är som sagt näst intill klar.

Ne nu får jag fortsätta:)

Höres antagligen på Söndag igen, då jag har levt klart detta underbara smutsiga, slappa och riktiga festivalliv för iår.

kan meddela att motion kommer jag iaf få under dessa dagar då de ha flyttat på campingen..
See ya

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

25052010

Trött och belåten är nog de rätta orden :) Har käkat god mat och druckigt ett glas vin:)
Blev heldag nere på telefon idag och man hann knappt lägga på luren förrens man hade nytt samtal i örat. ^^ Tycker det har gått relativt bra överlag, förutom någon envis/ irriterad / otrevlig kund. But hey thats life if you are sitting for the customer serive I guess.
Vi blev bjudna på lite godis och cola under tiden. Tog bara några bitar och den där colan skippade jag. Det är bättre med mitt vatten:P

Blir heldag på telefon imorgon med:) Hoppas dagen flyter på som idag. Har märkt att jag får lite ont i halsen och blir torr av allt pratande, eftersom det är samma sak hela tiden jag upprepar. Det enda jag kan tycka är konstigt, är då kunder frågar vad det är det gäller. Det har stått både i tidningar och hörts på TV, alla borde redan vet allt. Och nej det är inget skämt.

Och så är det löning för alla utom mig:( Har en innestående månad. Suger fett gör det.

Nu ska jag bara ta det lugnt och sen vid 20.00 ska jag go på Tv, första delfinalen eller kvalning för Eurovision Songcontest..:)


SNART!


See ya

kram // Zarah

Allmänt | | Kommentera |
Upp