1a advent

Vill först Önskar er alla en glad 1a adevent:) nu närmaar sig julen. MAn ser hur allt börjar ta form där ute med adentljusstakar och stjärnor i alla husens fönster. mysigt mysigt.  Vi kan ju önska att vi får ha kvar snön öven på jul och nyår. 

idag har jag, Paula och Lousie dekorerat pepparkakshuset som jag byggde ihop igårkväll:) och nu ska jag snart ta med dem ner på julskyltningen som är i byn. börjar dock undra hur modevisningen blir nu när snön faller som bara den ner från himlen. 

Igår träffade jag Bäcca, för en shopping runda i Malmö:D Men vi hoppade av i Lund först och tog tåg till Burlövcenter för att där överrska Noelle på jobbet. Chilli slog nämligen upp dörrarna i fredags:D rikigt fina saker ha de till bra priser med faktiskt, så ta en runda dit tycker jag :) snacka om att vi överraskade henne :D tihi.
Sen fortsatte vi södet ut och stötte på Emina på station och då vi prata med henne vilka kommer framför näsan på oss då? jo nu ska ni få höra OLLE, Minnah och JAY:D bara synda tt vi inte hann ta bild:/ haha
sen fortsatte våran shoopingrunda i snövädret:) och tåget hem blev 40 min sent:(




kuddar från CHILLI





Kram // Zarah
Allmänt | | En kommentar |
Upp