last september.

Fattar inte att tiden går så fort det är redan sista september. Sick sick sick. Och imon är det helg. fattar verkligen inte var dagarna tar vägen.

Åkte in till Hässleholm idag igen. Lämnade tillbaka en klänning jag köpte på H&M som jag varit väldigt osäker på och det kändes skönt. Dumt av mig att jag inte tog den med mig igår då jag var där:/ men men what to do då man är efterklok. kört runder på min bror har jag med gjort,efter att jag kom hem. Har varit en duktig storasyster som ställt upp:)

Min kväll efter att ha kommit med andan i halsen hem till Noelle har förövrigt varit ett thiboxningspass:) fy för fan vad ont jag har i mitt högra smalben:S gjorde riktigt ont att sparka på de där mixarna.. och de där 100 sparkarna i rad var fan inte att leka med..och så många armhävningar har jag inte heller gjort på länge. Så nu återstår det bara att se hur koppen mår imorgon och om jag har fått några blåmärken. Sen blev det en härlig dusch på det och idoltittade resterande av kvällen:)
nu ska jag snart krypa ner i sängen för att vila ut mig:)

Kram //Zarah
Allmänt | | Kommentera |

29 september

Haft en rätt bra dag idag. Blev väckt av mamma och syster vid strax efter 9 imorse då de frågade om jag ville ha frallor och en kopp te till frukost. jag var inte senare än att jag satt vid matbordet efter 2 minuter. Vem mister ett framdukat matbord med sådan god frukost:O not me . '

Sen åkte vi ner till byn och jag gick inom tygaffären. Jag har fått en konstig idé att jag vill skapa något. Det kliar som tusan i mina fingrar. Behöver göra något kreativt. Så imon går jag nog ner igen för att ta en bättre titt på vad hon har att erbjuda.
Annars har jag sökt lite jobb som alltid ligger på the to do listan. Och min eftermiddan fick även sig en snabb vändning då dagmamman var sjuk och jag fick sitta barnvakt åt lillsyrran. Men vi var inte senare än att vi satte oss i bilen och körde till Hässleholm. Där blev syster ett par skor rikare och jag fick ÄNTLIGEN tag på min transperata armygröna skjorta på H&M i rätt storlek. Den har varit lite slutsålt över allt, nu väntas det bara den vita också:P En fika och McD hann vi också med under tiden. Och när vi kom hem kastade jag mig i bilen för att köra upp till farmor en runda. hon behövde en klippning:P 

och nu ska jag sätta mig framför tven och se ett avsnitt Idol.

kram // zarah
Allmänt | | Kommentera |

28th september - 1 year has past.

Denna tiden för exakt 1 årsedan satt jag på flygplanet och var någonstans utan för Usas gränser. För exakt 1 årsedan intog jag amerikans mark,för exakt 1 årsedan såg  jag New york för första gången och blev kär.  Kommer ihåg pulsen, spänningen, hur nervös jag var och trötthet. Det var dagen på mitt största äventyr ever. Jag hade verkligen tagit steget och åkte som au apir till andra sidan. Klarade att mellanlanda på Heathrow och hitta till rätt flight som skulle ta mig vidare. Jag klarade att kånka på 2 stora resväskor, handbagage och datorväska, klarade hela flygresan utan några problem and all by myself.

Mitt år som au apir skulle ta slut idag och imon skulle min resemånad börja. Ett nytt äventyr att bemästra med vänner, nyfunna sådna. resa och uppleva landet på riktigt. 

Ne istället sitter jag redan hemma i Sverige... sedan 9 månader tillbaka. Suck. Gick ju inte alls som planerat, tyvärr. Satt och tänkte på det innan idag på tåget ner till Malmö. vi var 5 svenska tjejer som kom samtidigt. Jag var den enda som gick i rematch och tråkigt nog fick pack my bags and pay for a ticket home at Christmas Eve 3 month after that I had arrived.
tiden har gått och fort för den delen och jag funderar i mellanåt om jag gjorde det rätta beslutet. But I guess everything happends for a reason.
Men har hunnit med en hel del här hemma, både positiva och negativa saker. but that's another story.

Iställer för att deppa ner hemma så satte jag mig på tåget ner till Malmö. För att få känna lite storstadspulsen. trevligt, ensamt, skönt, fattigare kan jag sammanfatta dagen. blev lite shoppling. Samtidigt som jag gick där i stan så funderade jag, att så många gånger som jag varit i Malmö men endå inte riktigt utforskat shoppingutbudet eller resten av stan :O man går samma gator upp och ner i samma butiker och  man säger sig kunna malmö men hur mycket kan man ? jo jag kan en del, ett lokalsinne som heter duga har jag ju. men skulle villa veta alla dessa små guldkornsbutiker som man oftast bara vet om man bor där eller i närheten.

detta bestod mina shoppingpåsar av idag.

Väska och kofta seconhand - linne och kjol Ginatricot.

 

Blev inte så mycket färg denna gången tyärr:( hittde inte allt som jag var ute efter. Är på jakt efter en snygg höst/vinter jacka med... och skor..

 

//  Z a r a h
Allmänt | | Kommentera |
Upp