Walking my daydream

Varit en hel del nu senaste tiden och ändå inget alls sen sist. Jag har fått in alla mina ansökningar till skolan. Även sökt vanliga högskolan. Så något borde jag komma in på tycker jag. Även haft en del jobb på G med, som verkade lovande, men tyvärr har det inte blivit något av dem :( Var riktigt sugen på det i Norge.
Men nu så håller vi tummen för de nya jag sökt.
Påsken förra veckan var bra, fest i Älmhult hos Carro på långfredagen, påskäggsletande på lördagen och konstrunda med Ida och hennes föräldrar på söndagen. Vilket satte fart på våran kreativitet att vi målade då vi kom hem sen.
Annars har jag tillbringat en del tid i solen för att att sätta grunden för brännan i år. Det är ju ofattbart vad varmt vi haft det, o att det bara ha varit April.
Gårdagen spenderades med att söka jobb, sitta i solen, promenera, träffa Elin, hämta mitt efterlängade ID-smink hos Noelle och avsluta kvällen med bio i Kristianstad med Minna. Nu har jag äntligen fått se  "water for elephants" . Bra måste jag säga, ungefär som jag hade tänkt mig dem :)
Nu ska jag bara komma fram till vad jag ska ha på mig ikväll och vart man ska tillbringa sin Valborg.
Kram //  Zarah
Allmänt | | Kommentera |

Fun house

Tiden har sprungit iväg än en gång.

Solen var framme i helgen, så då satt jag ute nästan hela lördagen, innan det bar iväg till Pamela på invigningsfest av deras nya kök på kvällen. Så fint det blev. Det bjöds på tacos, trevligt sällskap, härlig musik och galet mycket skratt. Må säga att det var riktigt riktigt trevligt att träffa den bruden. Vi har ju alltid så kul tillsammans. Kanske därför vi inte kom i säng förrens typ  04.30.  Även  på söndagen vaknade jag upp till sol typ kl 8.23. Men vi alla somnade om o kom inte upp förrens runt 12 sen. Vi kom dock inte längre än till deras uteplast där vi satte oss i utemöblerna och blev sittandes resten av dagen. Skönt då solen stod på hela dagen där.

                                                             
                                                                          Vi på balen 2008.

O går blev det nog också bara en to do o slappe dag. Och idag ha det blivit lite mer av en produktiv dag. Tog min kära farmor till tandläkaren, sen gick vi o fikade, sen var jag o lämnat papper till AF och nu har jag sökt lite extra utbildningar och har en till jag ska sök. Måste ju ha backup ifall jag inte kommer in i Malmö. Ska ju ner där på torsdag redan, på intervju, tester och lite så. Så håll tummen då tack! 
Sen håller jag även tummen över samtalet jag fick tidigare i dag. Det skulle vara sååå skönt om det blev så.

Ne nu får jag nog fortsätta här alltså.

kram //Zarah


 

Allmänt | | Kommentera |

Productive

Idag har det varit en riktigt produktiv dag. Sökte ett jobb i Lund i förmiddags innan jag lagade lite lätt mat till oss som var hemma. Sen bar det iväg på möte med AF, sen jag har äntligen gjort min första anmälan till skola. Så nu är jag ett seg närmre där.Känns skönt, måste bara fixa fram alla papper jag behövr skicka in också. Sen har jag även mailat en rekryterade ang ett annat jobb idag.

En del av kvällen spenderade jag hemma hos Minna för att hjälpa henne med hennes hår och resten av tiden har gått åt surfing på olika saker på datorn,  "knivet mot strupen" eftersom de var i OSBY  idagens avsnitt^^ Men Big brother får jag ta igen imon känner jag.  Kunde inte riktigt hänga med ikväll då annat kom ivägen.

Kram / Zarah
Allmänt | | Kommentera |
Upp