Berätta hur du gör
Vaknade upp tidigt i morse, mer exakt 04.47 av att jag hade så ont i magen att jag trodde verkligen jag skulle dö. Kan inte minnas sist jag hade så ont alltså. Förjävligt, kunde knappt röra mig och visste inte hur jag bäst skulle ligga. Raklång, ihop kurad, eå rygg, mage vänster eller höger?  Men jag kunde i alla fall till sist somna om och så ha jag hållt på fram o tillbaka hela morgonen. Så skippade att gå upp då klockan ringde, bättre att ligga kvar.
Så när mamma kom o knackade på dörren vid strax innan 10, så var det nästan över. Så jag fick ett par panodil, och nu är det näst intill helt återställt. Fy för fan säger jag. Ingen aning om vad det var.

Nu har jag i alla fall gjort mig i ordning för att åka ut till Sibbis, till Dianas. Tänkte jag skulle springa o köpa lite fika o ha med mig :D mumms mumms.

Kollade även in sista avsnittet av Stylisterna. Mina två favoriter stod ju där och ja den som vann är en värdig vinnare  få jag säga. Och innest inne ville jag att den personen skulle kamma hem det faktiskt. Woho att man kunde tippa så rätt ;P  Nu kan vi ju hålla tummen för en säsong två, vet ju vem som ska söka igen då ^^

Kram //Zarah

Allmänt | | Kommentera |

240311

Snart är denna veckan slut och snart är det helg. Nice. Varit lite fullt upp i veckan och så har det varit så jävla bra väder. Då sitter jag helst inte vid datorn. Utan jag har faktiskt varit ute en hel del. Samlat på min lite solenergi som var behövligt.

I tisdag var jag och hälsad på farmor en runda vilket var längesen. I går träffade Elin och vi var i Hässeholm, träffade Rebecca på kvällen och idag fyller mamma år.

Så jag överraskade henne med att få the familia samlad + mormor. Så bjöd jag på tacopaj, sallad och bröd och till efterrätt var det pannakotta med bär.Får säga att det blev riktigt gott och lyckat enligt mig. Oh nu väntas dagens avsnitt av Big bother men nu innan dess pratar jag lite med Anna. Så längesenjag hörde av henne.                                                                          dagens outfit.

Köpte detta  på HM då vi var i Hässleholm. Vitt, vitt vitt i vår / sommar alltså. Älskar det. Detta är bara början detta.

Se där nu börjar BB. 

kram// Zarah  

Allmänt | | Kommentera |

Star sign

Jag blev tagen på sängen igår kan man väl säga. Satt nere på puben med Carro och annat trevligt sällskap, så kom vi in på stjärntecken. Carro berättar då att de ändrat om dem!  Jag - WHAT ?! Hur har jag missat detta ???? 

Jag som ALLTID varit tvillingenNU ha jag fått oxens tecken istället. Inte fan visst jag att de ändrat.. Så kan de väl inte göra? Jag kan förstå att jorden inte har samma position som för 3000 år sedan. Men nu fick jag helt plötligt en personlighetsklyvning känns det som. Är väldigt frustrerande ska jag säga. Tvilling har verkligen varit jag, så som jag är. Känt mig ett med det,varit luftens tecken. Hur fan ska jag kunna känna mig som ett med Oxen, jordens tecken?! Aldrig. Så jag blev tvungen att googla detta.

Det finns två teorier på det:
1.Astronomen Parke Kunkle som upptäckte "felet". Han säger att jordens axel har helt enkelt ändrat sin position i relation till stjärnonas position på himlen. Och därför ändras dem och det har tillkommit ett, ormbärare. 

2.
Astrologiexperten och författaren Gahl Eden Sasson som säger att han inte är emot att jordens position är annorlunda idag än för 3000 år sedna, men håller inte med att stjärnteckena har ändtrat  på grund av det. Han menar att astrologi inte baserar sig på var solen stod när man föddes, utan snarare på olika årstider. Människor karaktäriseras av de årstiderna och året delades därför upp i tolv olika perioder. Att de överensstämmer med zodiakens tecken är bara symboliskt. Det går därför inte att ändra stjärntecknen, menar han. 

Men vad ska man tro på ?
Bara för att jorden har ändrat position nu, det betyder ju inte, att bara för det har jag ändrats som person och fått oxens personlighetsdrag. Jag har då inte blivit oxen. Jag är ju fortfarande jag. Jag är född som tvilling, kommer vara tvilling tills döden skiljer oss åt. Punk slut, End of story.  Eller ?! 

                                                  Vs                      
                                           Tvilling                                                                             Oxe

Kram // Zarah

Allmänt | | Kommentera |
Upp