Give me everything tonight!


Det är fredagkväll och jag sitter hemma med musik i lurarna och bara tar det lugnt eller det ä ju rättare sagt lördag nu, klockan ha hunnit passera 00.00. Tiden springer iväg och det har både hänt saker sista tiden och samtidigt inte. Vissa saker är dem samma medas andra har visat sig bringa happiness to my life.

Som får mig att le och känna som bara jag själv kan. Men det får mig samtidigt att tveka. Alla dessa borde och vad ska andra tycka. Även om man inte ska bry sig om vad andra tycker på det viset kan jag inte sluta tänka på det. Hur dömande människan kan vara ibland. Vad som är rätt eller fel för mig är det ju ingen mer än jag som vet. Men jag står mitt i mellan känns det som. Som jag slits åt två helt olika håll och vad vill JAG lixom?! Ibland önskade jag att jag kunde klona mig själv, så jag både fick kakan och kunde äta den. Hur bra hade inte det varit!

Annars väntar jag mest bara svar från en kanske framtida praktikplats nu i sommar, svar på en del jobb jag sökt och svar från skolan vilket borde komma om en månad ungefär. Det som avgör hur min kommande framtid kommer att se ut i ett par år. Vilket jag hoppars ska vara positivt.

Nu blev det även att planera om helgen lite, vissa planer blev tyvärr inställda. Undrar vad man ska hitta på istället nu=)

Godnatt

kram // Zarah

Allmänt | | Kommentera |

Neon on my naked skin

            


Trodde jag skulle bli bättre på detta med att uppdatera, men icke.  Som tidigare nämt, ett ex antal gånger så springer tiden iväg.

Hade en bra helg vekligen. Fredagskvällen spenderades med min Underbara kusin Elin. Lördagen var det en liten modevisning på Borgen som jag o Minna var på, innan vi begav oss hem till henne, där vi kastade kläderna o la oss i solstolen o började lata oss. Låg några timmar innan jag blev övertalad att haka till Sista Granada för säsongen, som jag tigare hade beslutat mig för att skippa. Så full rulle blev det, fixa käk, duscha, välja kläder, fixa sig, dricka lite smarrigt för att hoppa in i bilen 22.30 typ. Fär väl säga att det var en mycket trevlig kväll=) Söndagen spederade jag i solen hemma i trädgården, halvsov och drömma mig bort till andra ställe, som ex Paris. Som jag är mäkt sugen på o har varit rätt länge nu faktiskt.

Blev tidig sänggång då det var upp 04.20 på måndagmorgon för att fara iväg till ett helt underbart soligt Göteborg med min kära vän Ida över dagen. Åksjuk som jag sällan blir längre, blev jag självklart på vägen upp att jag trodde jag skulle dö. Första gången jag varit så mitt inne i smeten o shoppat lite, jag måste verkligen hålla med om att Göteborg är en underbart fin stad av det jag hann se=) Hade gärna spenderat mer tid där uppe. Så man hade hunnit sätta sig på en uteservering elr hänga i kungsparken tex .

Resten av veckan har bestått av sysslor. Men idag åkte jag med mamma till Kristianstad då hon ändå skulle in. Så jag passade på att visa upp mig lite och dela ut Cv runt om där. Så nu håller vi tummen hårt som fan att någon av ställena nappa på på.

Kvällen i ära spenderar jag med Ane Brun i lurarna o slösurfar lite.

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

Take my hand and walk with me

Träffade min kära vän Noelle i eftermiddags för en ordentlig promenadrunda. Vilket betydde friskt luft, motion, massa tjejsnack och en riktigt ordentlig invigning av mina skor. Måste säga att de är riktigt sköna att gå i att det nästan känts som om jag bott i dem idag. Känns riktigt skönt att inte ha lagt all vikt på hälen. De kommer användas flera gånger. Som sagt de må inte vara den snyggaste skon/färgen men det är sköna o kan säkert göra underverk, då är det lätt värt det

Hittade ett jobb som jag håller på med en ansökan till, så hoppas att kunna skicka in den imorgon. 

Mamma kom precis förbi med en chipspåse o så tänkte  jag- ohh jaaa jag vill med ha. Men så fort jag stoppad in en bit i munnen sa det stop. Var inte alls gott idag. Inte så gott som jag mindes att det kunde vara i alla fall. Jag som kan vara en riktigt gottegris ibland. Men tar det positivt att jag inte tyckte om det idag^^ 
Ne jag ska ta mig ett glas ananasjucie istället och sätta på en film för att avsluta denna tisdagen nu.

kram/Zarah

Allmänt | | Kommentera |
Upp