28.06.12

Kvällen igår började segt, men bom så hade vi folk, och så rullade det på i 190km igen. Stängde gjorde vi inte förrens efter 5.30.. tänka sig, och trött som ett as var jag också.I säng kom jag inte förrens 6.30 ca.... och så var det upp 11.45 ca. Haft en del saker att fixa, hämtat hotellnycklar, handlat lite mat, betalat räkning. Har nämligen en härlig vecka framför mig, med efterlängtat besök från sverige. Det är inte vem som helst som kommer, utan min efterlängtade mamma och mina 3 systrar.:D 21.40 ska de landa ikväll. Dels därför jag jobbat på som en dåre nu för att spara lite lediga dagar då de är här. 
 
SÅ ikväll väntas en till jobbkväll, sen ska jag möta upp dem o visa hotellet sen tillbaka till jobbet. men imorgon är jag äntligen ledig! 
 
 
 
Ha det super. 
Puss o kram 
 
Allmänt | | En kommentar |

good feeling

Äckligt vamt idag alltså.pallad Gick ner till standen en runda men jag pallade inte ligga kvar, låg bara ca 1 timme, sen var jag så svett. SÅ lika bra att fixa saker på datorn som måste fixas innan det är försent.även pratat med kära mamma och systar på skype.  och om en stund ska jag börja fixa iordning lite mat. behöver dock gå och handla lite, då det typ ekar i kylen igen. ^^ 
 
Hade en bra dag på jobbet igår, busy busy var det. Så mycket mer roligare då det är fullt att göra även om jag springer som en dåre. Det är lite me lättsam stämning nu också. Tror faktiskt vi spräckte centrum igår. SÅ nu hoppas vi på att det går uppåt ännu mer!! 
 
puss o kram 
Allmänt | | Kommentera |

all by my self.

hej och hå! 
 
Nu har jag flyttat till en mindre lägenhet och så bor jag helt själv. Så nu har jag ett problem mindre, eller kanske 2. Har i alla fått lite mer klarhet i det hela. Ska faktiskt bli jäkligt skönt att få bo själv lite nu, får dock se hur länge det blir så här. Det är bara tills vi hittar en till tjej, sen flyttar jag väl antagligen ner till den större lgt igen... men nu kan jag iaf så ro om bara mig själv, sköta lägenheten som jag själv vill och får ha den så ren som jag vill ha den!! Var inte lätt med det där då vi bodde 2-3 väldigt olika tjejer. Nu slipper jag påsar, kartonger överallt. 
 
Nu står jag och lagar mat, är faktiskt snart klar med den. Blir kyckling i sötsur-sås och potatis. Trött  på ris ^^ 
Sen blir det jobb ikväll igen, och hoppas på en bra kväll med mycket folk. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp