On My Way

Gårkvällen med Ida var riktigt trevlig, kommer sakna dig!! Oc självklart alla er andra med! Ja, nu sitter jag på Arlanda flygplats och väntar på att få gå ombord på nästa flyg, det som verkligen ska ta mig hela vägen till Kreta!! Passar på att ärer lite, vi anländer 20.00 ikväll. Allt har gått super än så länge. Lämnade Idas place strax innan 8.00 imorse för att åka till Kastrup. Och ja jag får väl erkänna att lite nervös är jag allt, men detta kommer gå super!! Kommer att försöka hålla alla så uppdaterande som möjligt å bjuda på lite bilder jag tar!! Ta hand om er här hemma!! Xoxo Zarah
Allmänt | | Kommentera |

Nära !

Ja nu är det riktigt nära alltså. Imorgon kl 11.10 går planet upp till Sthlm för en mellan landning innan det 15.00 avgår till Chania. Jag har nog inte riktigt förstått att det verkligen är så sjukt nära. Haft så mycket att göra den sista tiden.
Jag åkte som sagt ner till Malmö tidigt i onsdags. Mötet på skolan gick super bra, och även mötet på AF. Gick sedan upp till lägenheten för att städa den, innan Ida kom upp för att hjälpa mig bort med mina resväskor till hennes palce. Bor alltså hos henne nu de sista dagarna!  Igår lämnade jag över nycklarna till André. Buhuu, kommer sakna ! Skrev även ut mina flygbiljetter vilket jag kom på att jag glömt. Sedan bar det in till stan, fixade mina passfoton, var inne på salongen en runda. Och helt enkelt njöt av det härliga vädret vi hade ! Nu idag skulle jag varit på salongen för att fixa min utväxt, tyvärr har söta Gunilla blivit sjuk. Men nu sitter jag iaf med blekning i huvudet, som jag SJÄLV pillat i. Så nu blir det intressant hur mitt resultat blir. Hade ingen spegel så har inte sätt där bak...
Men förhoppningsvis blir det inte katastrofalt.^^  När jag är klar med detta, blir det att packa om mina resväskor, måste kolla igenom dem igen. Sen är det bara att vänta på att Ida kommer hem igen, så ska vi hitta på något ikväll. Funderar bara på vad vi ska göra, om vi ska sätta oss på lilla torg elr ngt !
Last summer <3
XOXO //Zarah
Allmänt | | Kommentera |

26.03.12

Det närmar sig med stomsteg nu alltså. Har lite saker kvar att fixa och hinna med innan det är dax att säga förväl av Sverige ett tag.  Haft fullt upp den senaste tiden. Packade ihop lägenheten förra veckan för åkte hem till Osby i torsdags. Där var det dax för tandl-tid innan jag åker, fredagen spenderades i Växjö- där jag provjobbade för ett frisörjobb inför i höst. Lördagen hade jag världens bästa hjälp med mig ner till Malmö, Minna och Dennis följde med ner och packade in allt i släpet o bilen. Gick i rekordfart där nere, så vi hann t.o.m till återvinningen o slänga lite innan de stängde. Sen bar det hem till Osby för att lasta in det hos mormor å lite av det till Mamsen. I går spenderades dagen hos min farbrors familj med lite god söndagsmiddag o häng innan jag åkte hem till mormor för att klippa henne. Körde sen bort till min underbara underbara kusin som jag kommer sakna massor, för att sänga hejdå och se deras nya hus.

Och nu återstå lite annat som att städa lägenheten, fia 4 st "passfoton", ett sista AF-möte och ett möte på skolan. Så det bär alltså av till Malmö, tidigt på onsdagmorgon.
Men nu ska jag försöka få lite sista kvalitetstid med mamma å mina yngsta systrar.
Längtar!
Xoxo // Zarah
Allmänt | | Kommentera |
Upp