Beautiful monster

Det är redan den sista maj, det är galet vad tiden går fort. Tyckte nyss det var februari månad och jag jobbade och bodde i Malmö. Och idag är det exakt 2 månader sedan jag lämnade sverige för kreta. Det kan jag inte heller riktigt fatta. But I like it.
Dagen igår var helt okej, det var faktiskt lite riktig partystämning, men ändå var jag inte nöjd med mitt säljresultat. Det känns bara så meningslöst ibland att vara 2 stycken, känns som man slåss om kunderna. :/ Visst då vi blev busy för ett tag var det väl bra, men sen då folk börjar gå så blir det lite lamt. Vi får se vad som händer framöver. Jag hoppas verkligen på mer folk. Känner även hur jag börjar bli trött, så idag tog jag 1½ timmes powernap nu innan jag gjorde mig i ordning. Var mer än välbehövt kan jag meddela.
Annars har jag och Rita bara gått till Lidl och handlat mat idag, medans alla andra låg och glassade i solen. Har varit riktigt härligt väder idag. När jag kom hem, frostade jag av det lilla frysfacket vi har, för det var fullt med IS.
Nu bär det snart av till jobbet, och idag ska vi alla upp där. Vad vi vet så är ingen av oss tjejer lediga...
Hoppas allt är bra med er där hemma !!
Puss o kram
Allmänt | | Kommentera |

u're eyes are blue

Ursäkta men vilken jävla flopp det var igår alltså. Var nog den sämsta kickoffen jag sett, och ingen alkohol köptes det heller. Trodde det skulle bli en full o galen natt, en bra natt och mycket serveringar, springa som en tosing fram och tillbaka. Men icke, de drack upp de 5 vodka flaskorna de hade sen gick de. Jag som brukar vara duktig på mitt jobb, sålde ju fan inget igår i princip. Skamligt illa var min kväll. Så blev så riktigt jävla dåligt humör. Trodde det skulle hjälpa med att hänga med de andra ut men nej då, jag gick hem efter en halv drink, för att sova ist. SÅ hoppas fasen på en bra kväll idag.
Annas ha denna  dagen varit lite irriterande. Jag har suttit ett par timmar med att försöka installera och få 3 global wifi att funka på telefonen.(blir billigare att ringa hem med det, så tänkte jag skulle testa det) Men det vill inte heller funka för mig. SÅ nu har jag mailat 3s kundtjänst och frågat vad fan felet är. Följt alla anvisningar ju.
Men nu ska jag sätta mig en runda i solen tänkte jag. Suga in den solenergin jag kan och bara drömma mig bort lite !
puss o kram
Allmänt | | Kommentera |

let's get the party started.

Vi är redan i slutet av maj, helt galet. Natten igår var lugnt också. Hade dock folk som kom och gick hela tiden. Så var aldrig riktigt helt tomt men ändå. Idag skulle vi vara på jobbet 13.00 för att ställa iordning och förbereda det absolut sista inför ikväll. I det innebar det  även att blåsa upp 200 BALLONGER. Trodde jag skulle få lite svindel där ett tag. Det vankas ju stort Apollo-party. de ha sin årliga kickoff och det kommer guider från hela ön ikväll. Så vi räknar väl med ca 200-300 guider. Så kommer nog bli en lång och tuff natt och stressig som fan. Så hoppas bara de andra tjejerna också jobbar på bra ikväll..Förhoppningsvis kommer det bli en rolig ikväll också såklart. Efter vi var klara gick vi ner till Image och tog en "kaffe". Annars inte hänt så mycket.. Jag har börjat använda mitt nya nässpray, så hoppas vi på det bästa.
Och nu ska jag ta en powernap innan jag börjar jobba. Börjar senare ikväll, kl 23 ist. Så ha det super hemma.
Pusso kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp