Too far behind

Mitt tentaplugg har gått åt helvete, totalt denna gången. FAN. Kan bara skylla på mig själv. ingen ork eller lust. Bara så trött på att plugga hela tiden, men detta är ju sista för detta läsår  Men mina tankar går åt helt andra håll, helt fel håll egentligen. I alla fall just nu. Om det bara vore enkelare hade jag varit gladare. 
 
Snart är det dax för Vegas, för lite vänner.Kommer bli ritkigt fett kan jag tänka mig och jag är fett avudnsjuk, men hade/har ingen möjlighet att följa med på eventet de ska på:/ 
 
 
När huvud och hjärta inte går ihop, är det svårt!
Here I am, try to be strong, try to reach but im too far behind..
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

U make me feel like a fool..

...and I do not like it! 
 
 
Frågan är hur länge man pallar. Känslor rusar genom kroppen av frustration, men vet inte vad jag ska göra.
Just take it for what it is, fight or just let it go ?! Games are just not for me anymore.
 
Last day with lecture today, only one more exam next week and then its time for my internship for 10 weeks. After that, its summer and I will be far far away from Sweden, back to Crete- Platanias. Can't wait!
 
Vet inte ritkigt hur jag ska plugga till tentan, vi får nämligen ha ALLT material vi behöver med oss in. Böcker, anteckningar, dator..name it!! 
 
Vill bara att snön ska försvinna och det ska bli lite varmare. Varit sommarvärme på Kreta hörde jag. 26 grader! FUSK! 
 
 
Pussokram! 
Allmänt | | Kommentera |

do you remember?

 
Oj vad tiden springer. Fredag igen, och vädret har tagit sina vändor sedan sist. Glad att solen åtminstonde skiner idag, o att snön är på väg bort IGEN!! Vill använda mina nya babes ju! 
 
Skola varvat med jobb och träning har veckan bestått av. Ganska bra vecka faktiskt. Att jag sedan har blandat ihop vissa datum var mindre bra,attans också. Men vad kan jag göra åt det nu lixom. Bara jag som blir drappad som "tur" är.  Nu har jag precis slutat mitt pass för idag, 3 mattelektioner för 8or och 9or. PUH det är en utmaning må jag lov att säga. 14åringar som inte lyssnar, omg.hahaha 
 
Ikväll är det dejt med Anna och Elin, får se vart kvällen slutar ^^ Nu ska jag rota bland mina kläder och se om jag hittar något att ta på denna kropp! 
 
Trevlig fredag! 
Pussokram
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp