the week-end

YES! nu är jag myndig i USA också. Men nu är jag ju inte där.

Iaf så fyllde jag ju osm sagt år igår:P oj vad gammal jag börjar bli... ^^ ne men helgen har varit bra:) åkte som sagt hem till stefan direkt efter jobbet. Ohh vi hade hela rummet själva, helt själva.. Första gången vi var själva på typ 4 veckor? Annars är ju jocke hos oss.. men det var härligt att få lite ensam tid.
Lördagen följde jag med Stefan ut på jobbet:) ja det var rätt trevligt, hjäpte honom lite och så solade jag då solen smög fram.

Sen blev det en film innan det var dax att dra på sig klänning och klackarna och bege oss mot stan.  Dock med strul precis innan vi skulle köra. Blir jävligt irriterad på sådant kan jag säga. Vet man om en sak och lovar att passa de så ska man hålla det också!! Iaf så kom vi iväg försent bordet var bokat 19.30. Hade bokad på Infinity för att fira mig :) vi pakerar precis på sekunden :)


Jag,Stefan,Kenni, Minna, Elin och Ida blev det till en början, tills jocke kom allmänt för sent:S kan säga att alla kollade på oss då vi kom där gåendes, Precis som Sex and the City ungefär:P härlig känsla. Iaf så blir det riktigt god mat fina presenter och underbart sällskap. Efter ett par timmar där drog vi vidare mot Qbar.Inte så illa det heller förutom att vi var tvugna att köra hem tidigt:/

Så jag tackar mina underbara vänner som ville följa med :)

Söndagen då jag verkligen fyllde år blev lite seg dock. Körde hem och Christopher kom ner från Norrköping:O
galen snubbe att köra den sträckan. han och hans bror stannade i ca 4 timmar innan de körde hem sen vi 00.00^^ även mina syskon kom och firade mig:D

men nu är jag allmänt trött ska snart hoppa i sängen och sova.  var en runda hos farmor och mormor har med varit här idag:) så blev lite firande idag också:)  bilder kommer nog senare då jag palla;)

see ya

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |
Upp