Helgen

ojj var ska jag börja??? Det var en kall helg som F*N. Usch alltså:S Vaknade upp seg som fan i torsdags, och hade feber och grejer på jobbet. Inget trevligt alls, men det blev att trycka i sig ett par ipren, köpa nässpray på vägen och sen bara köra. Ida kom in och så kollade vi på Johnossi, Fibes Oh, Fibes och Thåström. riktigt bra var dem, och frös som en rakad katt alltså. Efter att ha halvsovit  och nästan frösigt ihjäl den natten så satte jag mig i bilen tillbaka till jobbet på fredagmorgon. Klarade mig igenom den bättre än förväntat. och tror jag överraskade de andra också med det^^.
Och precis då jag ska sticka får jag en kund i telefon.

Men Sen blev det ilfart ner till Hässleholm för att fortsätta. Det blev kapten Röd,  Bob hund, the Hives och Teddybears, innan natten var kommen och dagen var över. Än en gång var det kallt och regnigt, och det åskade t.om på natten, men frös inte lika mkt. (Y) Lördagen blev det ner till stan för mer öl och hem för en dusch och lämna en del av packningen för att sen in igen och fortsätta. Dock spelade det inte så bra band på dagen, blev en runda upp för att kolla mustach för att sedan ner i tältet där vi satt då vi inte var på festivalsområdet. Senare på kvällen blev det, maskinen, mew, röyksopp.

Kan säga att det var inte den bästa Siesta jag varit på dock. Säger jävla pissväder. hade det bara varit bättre väder hade allt varit bättre men så var inte fallet.

Men att packa tältet, köra inom McD och käka frulle för att sedan lägga sig i soffan till film och somna hemma hos baby.

Nu har jag packat upp allt, städat och ska bara börja tvätta med så är jag nog en riktig askungen:)

Först ska jag bara sitta barnvakt så bilder kommer inom kort.

See ya..

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |
Upp