Mot Norrköping!

Hej och hå vad det går! Ja nu är lördagen äntligen kommen, och självklart ringde SJ i morse igen. Denna gången hann jag ju iaf svara och höra att än en gång att det gällde de gamla biljetterna. Håhå hon fixade ju det igår efter min långa väntan... trodde jag iaf:S
Men allt ska vara enligt tabell än så länge och fortsätter det så så står jag på Norrköpings station kl.14.22:) Så hoppas inte på några förseningar nu:) Så hoppas Romeo kommer strax efter det och hämtar mig:) Inte träffat honom sedan han var snäll och hankade på bussen upp till Stockholm då jag vixade mitt USA-visa:)

Iaf har jag varit uppe med tuppen,senda 8.30:O Gick inte riktigt att sova, och var endå inte trött, så varför ligga kvar onödligt länge?.Gick in och tog en varm och skön dusch:) Sen har jag packat väskan, dock vet jag inte vad jag ska ha för skor :/ Så jag inte rikrigt vet planen för helgen.. mer än bowling:D ajdå. jaja får jag lösa. Sitter bara och fundera på vad jag ska ha för överdel på mig, nu när jag märkte att min svara kofta inte är tillgänglig:/ Ne nu får jag fixa resten innan jag sticker mot stationen. Hoppas på en überbra helg nu:)

Hoppas ni får det lika trevligt. And im back on mondaynight:)

See ya

Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |
Upp