it's not the end..

Onsdag, och detta betyder sista dagen på jobbet. Lite ångest över det känner jag. Tycker att det så är grymt tråkigt att behöva sluta. Men är tacksam för att jag fick denna möjligheten och har lärt mig så mycket under denna tiden, och att hitta tillbaka. Be who you are.  You ROCK guys and I will MISS you !
Men detta har gett mig möjligheten till ett nytt äventyr. Har ju hela världen framför mina fötter just nu. Så ska ta tillvara på tiden.
Men innan jag drar till jobbet, så ska jag laga mat, duscha och fixa  lite saker. Ska även idag hinna med ett sista möte inför Olso på måndag.
Nu blir det kyckling, potatisskivor och mangosås med lite sallad ! mums !
XOXO//Zarah
Allmänt | | Kommentera |

who started it.

Haft en bra dag på jobbet. Eftersom det var sista dagen då vi var 3 st innan jag slutar, hade jag med mig lite god fika och bjöd på. Verkade som det var uppskattat;) Efter jobbet bar det iväg till AF, för seminarie. Idag gick vi igenom intervju och prestationsteknik. Alltid bra att få lite extra tips på hur man kan göra, ändra och förbättra. Passade även på att skriva ut lite CV och personliga brev, inför torsdag.

Sen blev det en härlig promenad hem i solen, och nu har jag precis kollat "Top model sverige".
Ska försöka komme isäng hyfat tidigt så att jag kommer upp och kan göra lite nytta imon innan det bär av till Sista dagen på jobbet.
XOXO // Zarah
Allmänt | | Kommentera |

Nobody knows.

Nu börjar det, full rulle. Nu är mina biljetter till Sthlm bokade för söndag. Blir en sjukt snabb visit upp dit. Lämnar malmö 7 på morgonen och hemma igen ca 23.30...Och kl 05.00 kommer bussen mot Oslo avgå. Blir att försöka sova på tåget hem en runda,  och bussen upp om jag ska palla. Stannar i Oslo till den 6e. Men spännande som fan är det. På torsdag bär det även av till Köpenhamn innan jag och min underbara vän Ida ska på event på kvällen.

Har en del att se fram emot helt enkelt. Ska försöka fixa nytt pass i veckan med, då det är på väg att gå ut.

Annars är det bra, mycket besviken på vädret dock. Här går man och njuter av det härliga vädret som var i helgen, vaknar upp till sol men vad fan hände ?!?!

       

Ne nu har jag suttit här alldeles förlänge, dax att fila på mitt personliga brev.


XOXO / Zarah

Allmänt | | Kommentera |
Upp