Punish me !

 
Usel, det är exakt vad jag är. Usel på att plugga. Känns som jag kan det men samtigit inte. Det var svårare att plugga till ekonomin än vad jag trodde. Man läser sina anteckningar, gör övningsuppgifterna. Är ju nästan så att jag kan dem utantill. OCH har jag inte gjort dem särskilt många gånger. Eller så har jag bara glömt hur jag brukade plugga till matteprov o siffror. Är det så att det är så konkret att man nästan blir dum i huvudet av det ? Matte har ju varit min "grej" i skolan. Men känner mig så kass. Det är snart över.
 
Har ialla falla fått mina naglar fixade idag, köpt schampoo/balsam o tandkräm, som allt nästan tog slut på samma gång. Typiskt. 
 
Ska ta mig i kragen nu. 
 
tjing. 
Allmänt | | Kommentera |

Made it

 
Min grupp var först ut med vårt företag "Build a cupcake", och utav oss var jag den som började våran presentation. Tur jag hade mina notes som jag kunde luta mig till. Gick väl helt okej faktiskt. Eftersom jag själv vet att jag gärna springer igenom mina papper o nästan tappar andan, så tog jag mig i kragen och gjorde puaser då jag pratade. Man behöver väl egentligen bara stå där framme tillräckligt länge så släpper det. Gick lättare då jag presenterade vår likviditetsbuget( vilket var den sista sliden). Men sen bestod ju hela dagen utav att sitta och lyssna på alla andras presentationer också. Så är helt tjock i huvudet, och känner att jag knappt kan öppna boken o göra en enda uppgift. Men ska iaf iväg coh träna om timma ca, så kanske läser mina anteckningar sen ikväll=)  Ikväll är det ett Core-liknande pass vi ska testa. Missade nämligen helt att strippen var igår =( fan fan fan.
 
Hoppas allt är bra med er iaf. 
 
Puss o kram 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

My weekend.

Tiden bara rusar iväg men nu är det snart dax för BERLIN, ska bli så nice. 
 
Förövrigt hade jag en superbra helg. Blev inte som jag hade tänkt mig, men det var kanske tur det. Planen var att jag skulle plugga plugga o plugga, tenta på fredag ju. Men ack, blev inget pluggande alls. Inte då man kan göra roligare saker, som att hastigt och lustigt ändra sig vid lördaglunch, för att joina vännerna upp till Växjö, där det väntades inflyttningsfest. =) Så blev ett par stressiga timmar där, då jag var tvungen att fixa en massa saker innan tåget skulle gå. Höll nästan på att missa tåget då vännerna som bor i Älmhult ringde o sa att vi skulle åka raka vägen ist. ^^ haha så fick springa och byta min biljett från älmhult till Växjö. =) Men det löste sig. Var en trevlig lördag, med många skratt o häliga människor, plus lite dans på Grace efter många om o men.. Åkte hem tidigt på söndagen till Osby o bara slappade hemma hos mamma en runda( lite längre än planerat). Tog en promenad i det härliga vädret, käkade semlor o deckade i soffan utav sömnbrist innan tåget skulle gå 17.03 till Malmö. =) 
 
Men nu är det måndag igen, och vi byter intensivt om till en vecka med råplugg och lite träning. 
 
Puss o kram 
 
 

 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp