someone like you

Jag mår toppen. Jag känner verkligen hur allt går åt rätt håll. Så det ska jag säga att jag är väldigt glad för. Känner att jag hittar mig själv nu mer och mer, o det var längsen.

Min helg har varit bra förövrigt. Lördagen vart lite stressig i början, då jag far ut till Ikea o Mediamarkt ute på svågertorp och sen hem för att fixa o dona i längenheten, för att sedan ha så mycket energi i kroppen att jag bakade en äppelpaj...  galet!  Iallafall, det blev en supertrevlig och rolig kväll tycker jag, även om det var en del folk som jag saknade här.  Men kommer fler gånger =)  Kvällen avslutade vi på KB på Möllan. Måste säga att jag gillade placet. SÅ dit går jag igen. Söndagen blev en total slappedag o så jälva seg.

Igår var det jobb som gällde. En riktigt lugn dag. Så Marie var snäll å klippte mig. OCH idag mötte jag upp Emma och hennes syster i stan. Eftersom jag var på Makeup store o blev sminkad. Alltid kul att bli lite ompysslad. Sen blev de en runda på stan innan det var dax för hemfärd. Väl hemma blev det att laga middag. Hemmagjorda köttbullar med kok potatis, brun sås o lingon stod på min meny :) // Zarah

Allmänt | | Kommentera |

My life now.

Ja se där, long time no see. Men ja har man bloggtorka och massa för sig så blir det så.
SÅ nu kör jag en nystart. Jag börjar om på nytt. Vilket innebär nytt jobb, ny stad, ny bostad, förhoppningsvis fler nya vänner och ett nytt liv helt enkelt. Det känns bra, MYCKET bra! Jag är en bra bit på vägen dit jag vill. Never give up
"I will walk by faith even when I cannot see ! "
PÅ måndag drar mitt jobb igång på allvar, då börjar jag mitt ordinarie schema. Jag har haft lite mjukstart nu i början. OCH jag tycker det är SÅ synd att Emma ska sluta. Hon är en helt underbart tjej. Men hade hon inte gjort det, så hade jag inte heller varit här. Visst jobbet i vellinge hade varit bra, men vem nöjer sig med bra, då man kan få bättre, vilket jag fick!
Jag har börjat falla på plats and guess what ? I LIKE IT! Jag trivs jättebra på STIL och i lägenheten.
Ikväll ska jag dra in till Lillatorg och ta ett glas vin med en vän, kan ju bli trevligt.
Tänkte jag bjuder på lett par bilder, från my place!
Kram // Zarah
Allmänt | | Kommentera |
Upp