the last day in feb.

Sista februari, sista dagen på vintern, med tanke på att de säger att Mars är första vårmånaden.
Var tar tiden vägen ?!  Iår har jag redan hunnit göra 2 tentor, en Berlin-resa, och en del resor hemmåt o träffat underbara människor. Gör dock inget att tiden springer, då jag bara längtar till Grekland men samtidigt lite saktare vorde bra. 
 
 
Skolan idag, och jag har absolut ingen som helst aning om vad vår föreläsare snackar om..... :S Vi börajde iaf spåna på vårt grupparbete, tror det kan bli riktigt bra. Använda kreativiteten , yeah ! 
Cyklade sedan till Entré, för att köpa mig en kalender. NU SÅ!!  Jag är super stressad, sätter påsen på styret och börja cykla hem. 1,2,3 så är inte min påse där. Vart tog den vägen ?! Och blåsigt var det, så fick cykla tillbaka för att leta, och puh jag hittade den. Någon snäll människa hade hängt upp den på en pakethållare.praise the lord! 
 
Hem och bytte kläder och mötte upp min vän Emauel för en kvällspromenad. Trevlig promenad,LÅNG blev den men med massa skratt dock lite kallt och blåsigt. 
 
Nu ska jag krypa isäng, skola imon och biljar på kvällen ! 
 
 
nightnight my friends.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

You need to take control of your life

I can do what I want , I'm in complete control, That's what I tell myself.
 
Känner mig helt hängig vilket jag gjort sedan i måndags morse. feber och migrän o magont har spelat mig ett spratt och gör fortfarnade.Sovit är något jag knappt har gjort heller:(  Så jag fick ställa in ett kvällsmöte igår :( Men idag måste jag verkligen på det. Måste ha lite tips, träffa härliga människor. Så ska försöka packa ner allt i små lådor o gömma någonstans i kroppen. Ska dricka lite till Kan jang o knarka Ipren under dagen. Så detta innebär ingen träning idag heller:/ Men solen skiner ute ju. Längesen jag såg dig solen och du är så välkomen att omfamna mig och ta mig här ifrån. Låta dina strålar röra mitt nakna ansikte.
http://www.youtube.com/watch?v=9KoQf7_ISVE 
My new favorit song. 
 
Atleast you makes me smile, its just to bad you're not here. 
 
Jag saknar långa nätter, klackar, lite kläder, god mat, härligt människor, party, strandhäng, poolbar.
 
xoxo 
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Do I deserve my dreams to become reality?

Helgen har varit helt okej förövrigt. Åkte hem till Osby i lördags, träffa familjen lite, lånade mammas bil och körde  vidare till 20års kalas där det bjöds på smarrig smörgåstårta, därefter vidar till Älmhult på kalas/fest hos Bäcca och sen blanda det med en inflyttningsfest hos Carro för att sedan dra ut. Nykter, sådär kul faktiskt, samtidigt jävligt skönt att köra hem till mamma sen och lägga sig. Försökte igår att hjälpa syrran med hennes CV och PB innan det bar hem till Malmö. =) 
 
Jag är så pepp, ändå känns det som jag failar. Jag vill så gärna, men det är som jag har en stor mur framför mig som jag inte kommer igenom. Jag klättar, faller klättar igen och faller. Vet inte hur jag ska bryta mig ut. Läser peppande saker och bara känner verkligen nu kör vi, men sen kommer muren där igen. Önskar jag kunde klättrat in i ett skal eller sätta en mask framför mig, låtsas som att jag inte "bryr" mig att ett nej inte sänker mig. Jag vet att det bara är att resa sig, skaka av sig och börja klättra igen. Men ibland lättare sagt än gjort. Är det för att det är nära personer och inte utomstående ? Kan vara så också. Black birds go away. 
 
Men idag känner jag mig inte helt kry, varit och är väldigt trött, fryser och har mig, som en feberfrossa, stel o ont i nacken/ryggen också.Men sjuk har jag inte tid med. Började ny kurs i skolan idag, får se hur det slutar, har även deltagit i en tävling om en resa. SÅ vi kan hålla tummarna.=) 
 
// Zarah 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp